לידיעתכם, מאמר זה הנו מאמר מקורי אשר נכתב באופן אישי ע"י שמשון גולדנברג בעצמו. להבדיל מהרבה אחרים, אנו לא מעתיקים מאמרים ולא משלמים לכותבי מאמרים חיצוניים !
בפתח דבריי אני רוצה להציג את המוטו של השרות אותו אני מציע בתחום ניתוח מסד נתוני איכון סלולארי ולפיו: רק ערעור על חוות דעת מומחה בתחום האיכון הסלולארי היא שתמנע מבית המשפט לקבל מסקנה עובדתית על סמך ראיה נסיבתית ! משרדנו "שמשון ג שרותי חקירות" מעניק שרות ייחודי בתחום פענוח דוחות איכון סלולארי שמונפקים ע"י חברות הטלפוניה הסלולארית. בשנים האחרונות המשטרה והפרקליטות מבססות כתבי אישום, בין היתר, על סמך איכונים סלולאריים של החשודים ומנסה להצביע בכך על נוכחות פיזית של החשוד בזירה, בתאריך ובזמן נקוב. מכיוון שתחום האיכון הנו תחום ייחודי ומורכב יוצא שלאדם הרגיל ובכלל זה שופטי בית המשפט ועורכי הדין הסנגורים אין את הידע והכלים לבאר את מסד הנתונים המוגש לבית המשפט כראיה, אין את היכולת לערער על ממצאי חוות דעת המומחה מטעם התביעה ואין את הכלים להתמודד ולסתור האשמות מבוססי איכון. במשפט הפלילי יש בכוחה של התביעה לשלול טענת אליבי מצד הנאשם, ככל שטענת האליבי אינה מבוססת דיה ותוך שהתביעה מתבססת על דו"ח איכון סלולארי המוגש מטעמה לבית המשפט. מתוך הבנת התחום של פריסת הרשתות הסלולאריות אנו יודעים כי חלק מהתיאוריות ניתנות לסתירה וכי קיימת אפשרות "נדידה" גם לאתרים מרוחקים ובנסיבות מסוימות. דו"ח איכון המונפק ע"י חברות הטלפוניה מגיע כמסד נתונים שאינו קריא ומובן לאדם מהישוב ולרוב מתקבלת חוות הדעת של המומחה מטעם המאשימה כ"תורה מסיני". משרד חקירות "שמשון ג שרותי חקירות" מציע לכם בחינה וניתוח של מסד נתוני האיכון.
מה כולל השרות: חשוב לזכור – בחינה של מסד הנתונים העולים מדוחות איכון חשובים עד מאוד ובעיקר במקרים בהם קיים חוסר בראיות ישירות והתביעה נותנת משקל יתר לראיות נסיבתיות המוגשות מטעמה.
בכל שאלה והתייעצות ניתן לפנות למשרדנו דרך דף צור קשר |