לידיעתכם, מאמר זה הנו מאמר מקורי אשר נכתב באופן אישי ע"י שמשון גולדנברג בעצמו. להבדיל מהרבה אחרים, אנו לא מעתיקים מאמרים ולא משלמים לכותבי מאמרים חיצוניים ! מאת: גולדנברג שמשון
כיצד לבחור במשרד חקירות מתאים השאלה הבעייתית ביותר היא כיצד לבחור במשרד חקירות מתאים שיבצע עבורך את החקירות ו/או המעקבים ויגיע לתוצאות הטובות ביותר הניתנות להשגה. תחום החקירות מורכב ומסועף וכל עבודה מושפעת מפרמטרים שונים. לפיכך חשוב לבחון את תחום התמחותו של משרד החקירות, את מידת הבנתו בתחום המסויים, וכמובן ניסיון מוכח והצלחות בתחום. חשוב לזכור כי חקירות אינן נמדדות רק בתוצאות סופיות, כי אם בליווי של תהליך מורכב ולא פעם ארוך ומתיש הדורש קבלת החלטות שונות במהלכו. בחירת משרד חקירות הטוב ביותר עבורך ואשר ישרת אותך נאמנה היא מההחלטות החשובות שעומדות בפניך. מאחר ולבחירה במשרד החקירות שילווה אותך יש חשיבות רבה הדרך הטובה ביותר היא לפנות למשרד חקירות על פי המלצה אישית ממי שכבר טופל על ידו ומכיר את דרך עבודתו. במידה ולא, הרי שהדרך היחידה הנותרת בפניך היא לבצע סקר שוק, לבחון חלופות ולהגיע להחלטה במי לבחור רק לאחר מחשבה. המלצתי היא, לעולם לא לחתום על הזמנת עבודה במועד פגישה ראשונית. כדאי לצאת מהפגישה, לפנות לייעוץ נוסף, ולהגיע להחלטה רק לאחר עיבוד כל הנתונים במצב רגוע וללא לחץ. מה לעשות על מנת להחליט האם משרד חקירות הוא המתאים ביותר לטיפול בבעייתך מומלץ לא להסתפק ברפרוף בדפי זהב אלא לקבוע פגישת ייעוץ במשרד החקירות עצמו, להתרשם, לבקש לראות תעודות המעידות כי אכן מדובר במשרד חקירות פרטיות בעל רשיון מתאים ובתוקף. חשוב לשאול שאלות שיעזרו לך להגיע לקבלת החלטה נכונה בקשר לשכירת שרותיו של משרד חקירות זה או אחר. נקודות חשובות שכדאי לעמוד עליהן בעת פגישת ייעוץ:
זוהי נקודה מכריעה! שים לב האם בעל המשרד מציע לך מגוון דרכי פעולה אלטרנטיביות ומציין בפניך את יתרונותיהן וחסרונותיהן ביחס למקרה המסוים שלך.
מה לא לעשות
דע וזכור 2. מי שמחזיק ברשיון חוקר פרטי ואין בידו רשיון לניהול משרד חקירות פרטיות אינו יכול לקבל עבודה ישירות מלקוח ויכול לבצע חקירות אך ורק עבור משרדי חקירות. המלצה: אני תמיד ממליץ להעדיף משרדי חקירות שחברים בלשכת החוקרים הפרטיים בישראל.
|